Questback

Bli mer profesjonell i markedsarbeidet

Questback er et verktøy for profesjonelle. Og som gode proffverktøy er det enkelt å komme i gang med, men kan samtidig tilby svært avanserte funksjoner. Du kan gjøre en enkel markedsundersøkelse ved hjelp av kundesurveys eller brukerpanel, men du har også muligheten til veldig sofistikert datainnsamling med integrering av data fra ulike kilder.

Med automatiserte rapporter kan du hele tiden ha pulsen på kundene og markedet. Du kan gjøre din markedsanalyse raskere og ta grep fortere. Moderne markedsstrategi handler om å være kjapp i vendingene og Questback har erfaringen og kompetansen til å hjelpe deg.

Questback tilbyr markedsundersøkelser- og analyse, kunde- og medarbeiderundersøkelser. QuestBack betegnes av mange som ledende bransjeanalytikere innen sosial CRM- og løsninger for nettsamfunn.

  • Markedsunderøkelse - og analyse
  • Kundeundersøkelser
  • Medarbeiderundersøkelse og arbeidsmiljøundersøkelser

Questback legger vekt på mobil vennlige løsninger, alle deres undersøkelser optimaliseres automatisk for iPhone, iPad og Android enheter. Med QuestBack kan du utveksle data sømløst mellom eksisterende CRM-systemer, ERP-systemer og sosiale medier for å få full oversikt.​ Du kan også synkronisere undersøkelense dine med sosiale medier, samle inn og strukturere data og videresende riktig innhold til riktig kunde.

Vil du vite mer om Questback? Se her

Mer informasjon?

Vi leverer et stort tilbud av produkter og tjenester som alle bidrar til å gjøre virksomhetsprosesser mer effektive