Elretur

Elretur AS er alt-i-ett: En landsdekkende produsentansvarsordning som samler inn, gjenvinner og miljøsanerer elektrisk- og elektronisk (EE) avfall, emballasje og batterier.

Beskrivelse av løsning som er levert:
SuperOffice CRM danner hjertet i salgs- og markedsavdelingen til Elretur AS og deres oppfølging av kunder og potensielle salgsmuligheter. SuperOffice CRM er integrert med Økonomisystemet slik at vedlikehold av data kun må utføres på ett sted, og disse elementene i løsningen har allerede vært i bruk i mange år. Det siste året har Elretur valgt å berike løsningen med ytterligere funksjonalitet gjennom å gå til anskaffelse av eMarketeer og SuperOffice Analyze.

eMarketeer er selvfølgelig integrert med SuperOffice, men løsningen hjelper også Elretur med å fange data gjennom skjemaer som er integrert i deres nye hjemmeside. SuperOffice Analyze er anskaffet for å få bedre kontroll på dataene i SuperOffice og gi selgere et bedre overblikk på sine salgsmuligheter. Et annet viktig element er at de ønsker å forenkle rapporteringen fra selger og helt opp til styrenivå.