SuperOffice G9 så dagens lys i juni 2020. Det første du legger merke til, er at farger og grensesnitt er endret. Du har de samme funksjonene som tidligere, men kanskje du må se to ganger etter for eksempel dokument-knappen (tips: finnes under +knappen på toppen).

Av nye ting i første versjon, kan nevnes at minipanelet nå er byttet ut med et sidepanel, som gir deg mye mer informasjon. Her kan du blant annet forhåndsvise innhold i dokumenter og e-post – en etterlengtet funksjon.

Brukeradministrasjonen er blitt mye enklere, med et matriseoppsett hvor du kan filtrere og gruppere som du er vant til fra andre elektroniske skjemaer. Den samme grupperingen og filtreringen finner du også igjen i andre lister i SuperOffice, for eksempel aktivitetslisten under et firma eller en person.

SuperOffice har store planer for G9, så her gjelder det bare å følge med i tiden fremover. Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på denne siden, så tipser vi deg når det kommer noe nytt.

Trenger du en gjennomgang av Generasjon 9 eller et oppfriskingskurs generelt? Ta kontakt med oss, konsulentene våre står alltid til tjeneste.