Markedsføring

 

Kjøpsvanene til våre kunder og potensielle kunder har endret seg, og fortsetter å endre seg raskere enn noen gang. Hvordan holde tritt med dette? Med et profesjonelt e-postbasert markedsføringsverktøy kan du sikre at kundelojaliteten vedvarer, lage leadsgenerende kampanjer, håndtere events og dessuten måle og evaluere dine prosjekter. Løsningene vi leverer er begge integrert med SuperOffice CRM. De har litt ulike egnskaper, vi hjelper deg med å vurdere hvilken løsning som dekker din virksomhets behov best. Videre kan vi også tilby bistand med kampanjeutforming, slik at det passer deres kommunikasjonsbehov.


SuperOffice Marketing

Dette er løsningen for deg som ønsker en standardisert løsning for e-post-utsendelser. Du kan sende nyhetsbrev, kampanjer og driftsmeldinger til et stort antall kunder, og med SuperOffice CRM er det enkelt å finne segmentet du skal sende til. Tilpass og skreddersy ditt innhold, basert på kundens interesser. Til slutt kan du ta ut rapporter på hvem som har lest e-posten og hvem som har klikket på hva, slik at du kan lage enda flere målrettede utsendelser. Med SuperOffice Marketing får du enkelt en målrettet kommunikasjon.

 

eMarketeer

eMarketeer er for deg som har behov for et komplett emarketingverktøy. I tillegg til funksjonaliteten du har med SuperOffice Marketing, ligger det funksjonalitet for automatisering av kampanjer, webskjemaer, eventhåndtering og mye mer. Her finnes det nesten ubegrensede muligheter for å bygge den markedsføringskampanjen du ønsker, les mer om eMarketeer.

Navn
E-post
Telefon
Hva kan vi hjelpe deg med?