Salg og ledelse


Å være selger er en viktig, men utfordrende arbeidsoppgave. Kravene til økte inntekter blir tøffere og tøffere. SuperOffice gir dere verktøyene som hjelper deg å selge mer. 

SuperOffice Sales

En utmerket løsning for deg som ønsker en standardisert løsning for umiddelbar kontroll over kunderelatert informasjon, og en optimalisering av salgsprosessen og resultater - presentert på en oversiktlig måte. Denne løsningen er ideell for selskaper som ønsker hjelp med å komme i gang med en salgsfokusert CRM-løsning uten å endre noen arbeidsprosesser i den innledende fasen. Det primære målet er vanligvis èn kilde for alle kundedata. Det å få nøkkeldata enkelt visualisert bidrar til smartere og raskere forretningsbeslutninger. Med Sales brukerplanen vil selgerne kunne skrive tilbud raskere, få kontroll på pipeline og sikre salgsoppfølgingen. Ved hjelp av Salgsguiden får selgerne tilgang til deres definerte salgsprosess med bistand til en effektiv arbeidsflyt som sikrer kvaliteten og effektiviteten i salgsarbeidet. Med dashboardene får den enkelte selger oversikt over sine salgsaktiviteter og sine resultater.

  • Fokus på områder og målekriterier (KPIer) som er viktige for din virksomhet:
  • Økt salgseffektivitet og derav sikre inntekter
  • Enklere ledelse av salgsteamet og salgsprosessen
  • Økt forutsigbarhet ved bedre prognostisering
  • Økt kvalitet i ditt beslutningsgrunnlag

 


SuperOffice Quote Management

Modulen lar deg gjennomføre hele tilbudsprosessen i SuperOffice. Du bruker produkter og ordreinformasjon fra ditt ERP-system. Dette er en komplett integrasjon, der vi leser alle produkter, strukturer, priser og rabatter. Ved aksept fra kunde kan du overføre tilbudet fra SuperOffice direkte inn som en ordre i ditt ERP-system. Du har alltid oppdaterte produkter, priser, rabatter og leveringsstatus og systemet er integrert med Microsoft Office for utarbeidelse av profesjonelle tilbud. 

 

Business Analyze

Business Analyze gir tilgang til et utvidet analyseverktøy med rask tilgang til relevante og oppdaterte salgsanalyser. Analysene gir et godt grunnlag for coaching og utvikling av selgere, prioritering av ressurser og øvrig strategisk arbeid.

Navn
E-post
Telefon
Hva kan vi hjelpe deg med?