SuperOffice CRMHvorfor valgte vi i CRM Insight å satse på SuperOffice? Jo, fordi SuperOffice har en produktfilosofi som passer oss godt. SuperOffice CRM har et prisbelønnet brukergrensesnitt som støtter opp om prosessene slik de faktisk foreligger i bedriften (ref. Rosing prisen og Merket for God Design). Løsningen gir dokumenterte effektiviseringsgevinster (ref. AC Nielsens undersøkelsen som påviser opp til 67% økt effektivitet). Som vinner av PC Worlds «Best i test»-pris fire ganger, viser SuperOffice gang på gang at det er det beste valget for deg som ønsker en bunnsolid CRM-løsning som folk elsker å bruke. SuperOffice støtter den individuelle bruker, og bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice. SuperOffice har rett og slett utviklet en programvare hvor god design, brukervennlighet, effektivitet og arbeidsglede står i sentrum. I tillegg kan vi som partner tilpasse SuperOffice CRM enda bedre til akkurat deres virksomhet.

SE OG SAMMENLIGN BRUKERPLANER HER 

 

SuperOffice CRM Online

En utmerket løsning for deg som ønsker en standardisert nettsky CRM-løsning. Ingen lokal installasjon, ingen investering, ingen komplikasjoner. De kraftige egenskapene til SuperOffice CRM Online hjelper deg med å håndtere  kontaktene dine bedre, øke salget og bistå i markedsføringen. SuperOffice CRM Online er en hosted løsning, dvs. en løsning i nettskyen eller software as a service. Hovedpoenget er at du ikke trenger å kjøpe en software eller hardware, eller bekymre deg for installasjon, IT-backup eller vedlikehold.

SuperOffice CRM Online benytter den mest avanserte teknologien for internettsikkerhet som er tilgjengelig i dag. Når du går inn på SuperOffice.no via Chrome, Explorer eller Firefox, vil SSL (Secure Socket Layer) teknologi beskytte informasjonen med både serverautentisering og datakryptering. Dette sikrer at alle data er sikre og tilgjengelig bare for registrert bruker. Kundedata er fullstendig utilgjengelig for dine konkurrenter. Back-up foregår hvert 30. minutt, og back-up data er lagret på en disk som er plassert på en annen lokasjon. Slik er alle dine data sikre og med back-up.


Pocket CRM

Undersøkelser har vist at mobil CRM ikke bare øker produktiviteten, men også hjelper selgere til å jobbe mer effektivt med sine salgsmuligheter. Med Pocket CRM-app for telefon og lesebrett, får du enkel og rask tilgang til all viktig kundeinformasjon uansett hvor du er. Slik får du full tilgang til dine CRM-data og du kan utføre saker som haster og oppgaver du hadde glemt, selv om du har gått fra kontoret. Pocket CRM er inkludert i prisen for alle online brukerplaner.

SuperOffice 8

Gir deg 360 graders oversikt over dine relasjoner. All viktig informasjon om dine relasjoner er samlet på ett sted. Med bare et klikk har du tilgang til kontaktinformasjon, dokumenter, e-poster, salgsmuligheter og supporthenvendelser. Alle i selskapet kan få en 360 graders oversikt over virksomhetens kunder, leverandører eller andre relasjoner, uansett om de jobber med salg, markedsføring eller kundeservice. SuperOffice 8 kan leveres både lokalt, i skyen eller hos din driftspartner.
Navn
E-post
Telefon
Hva kan vi hjelpe deg med?