Om CRM Insight

I CRM Insight har vi et mangfold av kunder, de har ulik størrelse, finnes i en rekke bransjer og sektorer, og ikke minst har de ulik kompleksitet når det gjelder behov og prosesser.  Vårt mål er å øke våre kunders konkurransekraft og lønnsomhet gjennom implementering av gode løsninger som støtter virksomhetens prosesser.

Gjennom en metodiske leveranseprosess – som er en integrert del av prosjektstyringen – er målsettingen å overføre vår kompetanse til kundene våre og deres medarbeidere.

Vi har et av Norges mest dedikerte fagmiljøer, basert på Super Office CRM, med erfarne, kunnskapsrike og entusiastiske medarbeidere. Vi leverer rådgivningstjenester, design, tilpasning, utvikling, prosjektledelse og forvaltning/support av CRM-løsninger. Mange av våre konsulenter og rådgivere er også etterspurte kursholdere. Topp kompetanse er vår viktigste vare.

Vi har vært og er en sertifisert SuperOffice Platinum Partner. CRM Insight har vært kåret til Årets Partner hos SuperOffice ved flere anledninger. I 2018 ble vi fusjonert inn i ØkonomiBistand AS, som er en av Norges største Visma-forhandlere.

Vår historie

 

 

CRM Insights historie