Årets julegave går til Kompass & Co

Årets julegave går til Kompass & Co
ØkonomiBistand & CRM Insight støtter bærekraftig business i samarbeid med ungdom

Kompass & Co har vært nominert til «Årets Sosialentreprenør» 2 ganger gjennom Ferd og ble også kåret til årets Game Changer av Reach for Change i 2014. De har siden oppstarten i 2011 samarbeidet med ulike barnevernstjenester og nav-kontorer hvor deres fokus har vært og fortsatt er å inspirere og motivere unge mennesker i alderen 15-25. Dette gjør de ved å tilby sunne, miljøvennlige aktiviteter, driver med sysselsetting i form av internships og arbeidstrening.

De er tilstede der hvor ungdommen er og de tilbyr praktiske mestringsarenaer for hver enkelt ungdom slik som; matprosjekter, dyrkingsprosjekter og re-design. Kompass & Co tror som mange av oss andre at alle barn ønsker å bidra, være en ressurs og delta – men de trenger ulike verktøy for nettopp dette. Ved å skape en mestringsarena for unge, hjelper de ungdommer til å skape sitt eget nettverk. Kompass & Co bruker mye av sin tid på å skape et stabilt og trygt miljø for ungdommen, hvor de tilbyr kunnskap og erfaring i hvert steg av mestringsprosessen.

Sherry Hakimnejad, partner og CEO i Kompass & Co sier følgende om sin jobb; «Det mest givende vi gjør er å kunne bidra til at flere ungdommer får økt sin mestringsopplevelse og får oppleve at de er ressurser i samfunnet». 

De skreddersyr program for hver enkelt ungdom, hvor de fokuserer på lønnet arbeid i enden. Programmet er med å styrke selvfølelsen og motivasjonen til ungdommen. Kompass & Co hjelper unge med å bygge sin CV, etablere et nettverk i arbeidslivet og finne sin vei. De har sysselsatt over 60 ungdommer i Oslo-området.

Vil du lese mer om Kompass & Co eller bidra? Ta en titt på siden deres her.